Kinderfeestje

Voor kinderfeestjes, teamuitjes, familieuitjes of vrijgezellenfeesten kun je ook terecht bij Zeemeermin experience.

Tijdens deze feestelijke experience krijg je een experience maar dan op een feestelijke manier. Zo krijgen alle deelnemers een kleinigheidje het feestvarken natuurlijk iets extra’s en ga je misschien wel met een feestelijke zeemeerminstaart naar huis.

De hoeveelheid van de deelnemers is afhankelijk van de wensen, zwemervaring en leeftijden van de deelnemers.

Neemt contact op met zeemeermin-experience@warande.com voor de mogelijkheden.

In combinatie met McDonalds Oosterhout Weststad of de Brasserie De Warande kan de feestelijke experience compleet gemaakt worden.

Tijdens de feestelijke experience “het kinderfeestje” staat de hele experience in het teken van de jarige. Zij of hij mag overal als eerste en staat natuurlijk helemaal in het midden van de belangstelling van het kinderfeestje.

Na een korte instructie kun je helemaal los gaan in het water. En zo vrij als een zeemeermin door het water schieten. Duiken, zwemmen, spelen en vooral lekker in het water zwemmen is hier het allerbelangrijkste. Maar natuurlijk vergeten we het stukje veiligheid niet en is er hier ook een instructeur aanwezig..

  • Voor alle deelnemers van het kinderfeestje is er een verrassing aan het einde en natuurlijk is er voor de “feestzeemeermin” een zeemeerminnen cadeautje.
  • Voor iedere deelnemer een certificaat.
  • Op woensdag middag is er de mogelijkheid om voor het kinderfeestje nog 1 uur vrij te zwemmen.
  • Op vrijdagavond is er de mogelijkheid om na de experience disico te zwemmen.

De kosten van een feestelijke experience “het kinderfeestje” zijn €150 voor maximaal 8 deelnemers.

De hoeveelheid van de deelnemers is afhankelijk van de wensen, zwemervaring en leeftijden van de deelnemers en is vooral van belang voor de veiligheid van de deelnemers.

Wil je een feestelijke experience met eten bij McDonalds?
Een combinatiefeestje bij McDonald’s Weststad is mogelijk.
– voor u gereserveerde kinderfeestruimte
– gastvrouw
– glittertattoo
– gratis ijsje bij het Happy Meal

Klik hier voor verdere informatie

Neemt contact op met zeemeermin-experience@warande.com voor de mogelijkheden.

Gaat je vriendin, een familielid of collega trouwen en is ze gek van zeemeerminnen? Zingt ze al jaren het liedje van de kleine zeemeermin? Of heeft ze de film van Ariël al wel 15 keer gezien? Dan is de feestelijke experience voor een Vrijgezellenfeest De activiteit voor een vrijgezellenfeest.

Na een korte instructie kun je helemaal los gaan in het water. En zo vrij als een zeemeermin door het water schieten. Duiken, zwemmen, spelen en vooral lekker in het water zwemmen is hier het allerbelangrijkste. Maar natuurlijk vergeten we het stukje veiligheid niet en is er hier ook een instructeur aanwezig.

  • Tijdens deze feestelijk experience worden er door de gastvrouw uitgebreid foto’s gemaakt. Een leuke herinnering van deze dag. De foto’s worden later (met toestemming) in een digitaal fotoalbum worden geplaatst, deze zijn dan te downloaden door deelnemers of andere geïnteresseerde.
  • Met een actioncam worden er onderwaterbeelden gemaakt. Deze worden tot een leuke film gemonteerd en worden (met toestemming) op social media geplaatst o.a. Youtube.
  • Voor alle deelnemers is er een verrassing aan het einde en natuurlijk is er voor de feestzeemeermin een zeemeerminnen cadeautje.
  • Eventueel is een speciaal gemaakt bruidsstaart (met dubbel S) een optie voor de “bride to be”

De kosten van deze feestelijke experience zijn vanaf €150.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen, de hoeveelheid deelnemers en de duur van de experience.

Neemt contact op met zeemeermin-experience@warande.com voor de mogelijkheden.

Volg Zeemeermin Experience  op en       Zwemles Oosterhout